Osuđen na 20 udaraca bičem jer je optužio ženu da nije bila devica

Saudijski sudija u Meki osudio je muškarca na 20 udaraca bičem jer je optužio svoju suprugu da nije bila devica kad su se venčali.
Saudijski sudija u Meki osudio je muškarca na 20 udaraca bičem jer je optužio svoju suprugu da nije bila devica kad su se venčali.

"El-Šark Online" je objavio da je Jemenac osuđen na bičevanje, koje će biti sprovedeno u jednom navratu, jer nije mogao dokazati svoje optužbe.

Jemenac je navodno optužio svoju suprugu pred njenim ocem i komšijama da je lagala da je bila devica. On kaže da je ona bila udata ranije i da se razvela. On kaže da se u predbračnom ugovoru navodi da je ona bila devica pre udaje.

  • Dejan

    31.12.2013 16:51
    @ Mims
    Ti baš ništa nisi shvatio, zar ne?
  • Osoba M

    31.12.2013 08:09
    Predbračni ugovor.
    Eto cisto da se zna da su zene objekti kojima se trguje. A mi mislili da zivimo u 21. veku.
  • mims

    30.12.2013 20:11
    Jos kako su zasticene te zene!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU razmatra uvođenje sankcija Izraelu

Ministri spoljnih poslova EU prvi put su vodili "značajnu diskusiju" o uvođenju sankcija Izraelu ako se ne bude ponašao u skladu sa međunarodnim humanitarnim pravom.