Troje mrtvih u pucnjavi u baru u Ohaju

Tri osobe su poginule, među kojima jedan policajac, dok je jedno lice ranjeno, kada je nepoznati napadač pucao u noćnom klubu na severu američke države Ohajo.
Tri osobe su poginule, među kojima jedan policajac, dok je jedno lice ranjeno, kada je nepoznati napadač pucao u noćnom klubu na severu američke države Ohajo.

Policija pokušava da identifikuje napadača u klubu "Last kol" u Fremontu, udaljenom oko 50 kilometara jugoistočno od Toleda.

Šef policije Tim Virsma rekao je da je napadač, verovatno, bio u noćnom klubu izvesno vreme, nakon čega je došlo do sukoba, u kome su poginuli policajac Hose Endi Čaves (26), koji nije bio na dužnosti, barmen Ramiro Sančes (28) i gost Danijel Ramires (25).

U svađi koja je brzo prerasla u obračun oružjem povređen je 25-godišnji Ramiro Areola, koji je prebačen u bolnicu u Toledu u kritičnom stanju.

Policija pokušava da utvrdi okolnosti pucnjave i da uđe u trag napadaču.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet