VIDEO: Ukrajinski nacionalista nokautiran u parlamentu

Ukrajinski poslanik Oleh Ljaško, nacionalista koji tvrdi da je veliki borac protiv separatista na istoku zemlje, nokautiran je u parlamentu.
Ukrajinski poslanik Oleh Ljaško, nacionalista koji tvrdi da je veliki borac protiv separatista na istoku zemlje, nokautiran je u parlamentu.

Vođa Radikalne partije Oleh Ljaško i nezavisni poslanik Oleksandar Ševčenko posvađali su se danas u zgradi parlamenta, pošto je Ševčenko rekao da Ljaško nikada nije bio na istoku gde se ukrajinske snage bore protiv separatističkih pobunjenika.

Ljaško, koji je na iznenađenje mnogih zauzeo treće mesto na predsedničkim izborima u maju, gradio je imidž nacionaliste, između ostalog objavljivanjem svoje sliku na Fejsbuku s čovekom za kojeg se tvrdi da je separatista i koji je skinut i ubačen u auto.

Posle nekoliko minuta prepiranja, Ševčenko je desnom rukom u glavu udario Ljaška koji se tako zateturao da su okupljeni morali da ga pridrže.

  • 14.08.2014 20:30
    Ovako treba sa nacionalistima ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet