Eksplozija u fabrici eksploziva u Bugarskoj

Najmanje tri osobe su povređene u eksploziji u fabrici eksploziva na severoistoku Bugarske, a vlasti strahuju da bi u nesreći moglo da bude i poginulih.
Najmanje tri osobe su povređene u eksploziji u fabrici eksploziva na severoistoku Bugarske, a vlasti strahuju da bi u nesreći moglo da bude i poginulih.

Nesreća se dogodila u privatnoj fabrici u jednom selu, 145 kilometara severozapadno od Sofije, koja je proizvodila eksploziv za civilnu upotrebu. Prvu snažnu eksploziju pratilo je više slabijih, a lokalni mediji navode da se zasad ne zna šta se dogodilo sa 16 radnika koji su se nalazili u fabrici pre eksplozije.

"Trenutno nemamo potvrđene informacije o žrtvama jer ne može da se priđe skladištu, ali ne mogu da krijem da očekujemo da će biti poginulih", izjavio je državni sekretar ministarstva Setlozar Lazarov.

U eksploziji su povređene tri žene koje su prebačene u bolnicu. Na mesto nesreće, po nalogu državnog tužioca, upućeni su istražitelji Nacionalne istražne službe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet