FOTO: Kotoranin izvršio samoubistvo kod Brodogradilišta

Tridesetšestogodišnji Bojan Milović iz Kotora, koji je sinoć nađen mrtav u blizini Brodogradilišta kod Ribarskog ostrva, izvršio je samoubistvo.
Tridesetšestogodišnji Bojan Milović iz Kotora, koji je sinoć nađen mrtav u blizini Brodogradilišta kod Ribarskog ostrva, izvršio je samoubistvo pokazala je obdukcija.

Kako saznaje 021, Milović je pronađen pored belog audija sa ranom na slepoočnici, a nešto dalje bio je i pištolj bereta.

Po dolasku policije automobil sa beogradskim tablicama je i dalje bio upaljen i sa upaljenim svetlima.

Milović je poslednjih desetak godina uglavnom boravio u Beogradu i Novom Sadu. Imao je sopstveni biznis u Kotoru i nije bio poznat policiji.

  • Beogradjanka

    07.03.2015 13:29
    Svet bi bio mnogo lepse mesto kada bi bilo vise osoba poput Bojana. Najiskrenije saucesce porodici. Boki, cast je bila poznavati te. Pocivaj u miru legendo....
  • DtOt

    01.03.2015 14:30
    :( :( :(
    Dragi Bojane, počivaj u miru, dobri anđele...
    Nikada te zaboraviti neću
  • 26.02.2015 11:53
    tuga
    Mnogo mi je zao sto nema vise naseg Bokija. Bio je supar otac, sin, drug... Neznam od cega je bio bolestan, ali svakako nije trebao ovo da uradi. Mozda je i bilo nade za njega :-( Zao mi je majke njegove i cerkice. Uff

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija