EPS će traži promenu računa i tarifnog sistema

Elektroprivreda Srbije će zatražiti promenu tarifnog sistema za struju, najavljeno je na konferenciji "Održivi razvoj energetike u jugoistočnoj Evropi."
Elektroprivreda Srbije će zatražiti promenu tarifnog sistema za struju, najavljeno je na konferenciji "Održivi razvoj energetike u jugoistočnoj Evropi."

Postojeći tarifni sistem po kome struje obračunava domaćinstvima u Srbiji je prevaziđen i kompilikovan, a računi za struju i dalje zbunjuju građane, zbog čega će EPS tražiti od Agencije za energetiku Republike Srbije da se taj sistem izmeni, rekao je izvršni direktor u EPS-u Dragan Vlaisavljević.

Vlaisavljević je, govoreći o tržištu struje u Srbiji, ukazao i da se ne može očekivati da neke druge kompanije dođu na tržište Srbije da snabdevaju domaćinstva električnom energijom, pošto je cena koju EPS nudi značajno niža od tržišne.

  • Toma

    20.02.2015 22:02
    fali para u državnoj kasi
    Opet pljačka.
    "komplikovani računi"? Ako je taj račun komplikovan, onda treba ukinuti osnovne škole u srbiji jer ničemu ne služe očigledno.

    I batalite te priče o "tržišnoj" ceni struje i "ceni struje u regionu". Plate su najniže u evropi, osim moldavije, a svakako su najniže u regionu pa je svako dalje poređenje na tu temu besmisleno. Ili je možda normalno da imamo cene kao u Norveškoj sa moldavskim platama, jel bi onda gazde bile zadovoljne?

    Je8o vas kapitalizam sve bih vas poslao na letovanje besplatno na Goli Otok.
  • 20.02.2015 20:28
    EPS je preduzeće koje je ukinulo Elektrovojvodinu.
    Crkli da Bog da.
  • Lalo

    20.02.2015 18:48
    EPS
    Pocrkali dabogda lopuze jedne belosvetske.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija