Lažni monah opljačkao manastir

Lažno se predstavljajući kao monah Dimitrije, koji skuplja novac za gradnju manastira, G. V. (35) iz Šida opljačkao je manastir Dubnicu pod Javorom.
Lažno se predstavljajući kao monah Dimitrije, koji skuplja novac za gradnju manastira, G. V. (35) iz Šida opljačkao je manastir Dubnicu pod Javorom.

G.V. je iskoristio odlazak igumana Makarija i monaha Maksima u sedište Mileševske eparhije u Prijepolje, obio kasu u igumanovoj sobi i ukrao 500 evra i 60.000 dinara od priloga vernika i penzije igumana, a uzeo je i igumanov krst.

Policija još traga za pljačkašem.

  • napredak

    03.04.2015 07:46
    pored
    mega-mega dr.sg nebeska bradata bratija cerupaju sto ovi nepostigose

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možete da glasate na izborima i bez poziva

Svaki građanin koji ima biračko pravo može da glasa na izborima i ako nije dobio papirno obaveštenje ili poziv za glasanje, izjavila je za agenciju Beta Tijana Đorđević iz posmatračke misije Crta.