Mladić iz Temerina poginuo u sudaru na putu prema Bačkom Gradištu

Na putu Bačko Gradište - Temerin sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 32-ogodišnji S.J. iz Temerina.
Na putu Bačko Gradište - Temerin sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 32-ogodišnji S.J. iz Temerina.

Do nesreće je došlo kada je Temerinac svojim vozilom prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa automobilom kojim je upravljao 36-ogodišnji Kikinđanin.

Od siline udara vozilo se prevrnulo na krov. Temerinac je poginuo na licu mesta, dok je putnik u drugom vozilu zadobio lake telesne povrede.

Putnica iz drugog automobila nije povređena, potvrdili su iz novosadske policije.

  • Anonimus

    23.06.2015 09:18
    Ko nije konzumirao alkohol sta pricas? Ja ga poznajem 10godina i znam ga, bio je dobar covek i sve al je voleo da popije i to mu je bila jedina mana. Drug moj nek ti je laka crna zemlja!
  • Taksisti iz Telefona

    22.06.2015 19:20
    Jovane nek ti je laka Zemlja!
  • TUGO

    22.06.2015 14:48
    do neba
    Sta nam se ovo desava? Mladic je bio dobar, nije konzumirao alkohol, nije vozio besna kola. Sudbina ili sta je, da se nikom ne desi. Saucesce porodici. Jovane, neka te andjeli cuvaju,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija