Na humanitarnoj aukciji sat koji je Babić poklonio Božoviću

Sat koji je šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić dao poslaniku DS Balši Božoviću stavljen je na licitaciju, saopštila je DS navodeći da će sav prihod od prodaje ići u dobrotvorne svrhe i da će svakom ponuđaču biti zagarantovana anonimnost.
Sat koji je šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić dao poslaniku DS Balši Božoviću stavljen je na licitaciju, saopštila je DS navodeći da će sav prihod od prodaje ići u dobrotvorne svrhe i da će svakom ponuđaču biti zagarantovana anonimnost.

Zainteresovani mogu da ponude cenu za Babićev sat na web stranici www.limundo.com, navodi DS i dodaje da je sajt www.skupstinskisat.com koji juče postavljen iznenada "pao" i da operateri rade na njegovom što bržem ponovnom uspostavljanju.

Babić je nedavno na sednici parlamenta Božoviću ponudio da menjaju satove i imovinu, na šta je Božović pristao, ali pošto nije imao sat, uzeo je Babićev.

"Nakon toga je Božović ponudio Babiću da menjaju i imovinu, ali Babić se pravio da tu ponudi nije čuo", navodi DS i dodaje da Babićev sat košta 44.000 dinara, a da je Babić tvrdio da ga je platio 8.000 dinara.

Božović, kako se navodi u saopštenju, kaže da će, iako je Babićeva namera bila isključivo da prikaže sebe kao siromašnog i skromnog čoveka, "iz njegove neuspešne samopromocije ipak proizaći nešto dobro".

Božović navodi da će celokupna sredtva od prodaje sata dobiti neko od mnoštva pametnih, mladih, sposobnih ljudi u Srbiji koji cene znanje i ne žele da kupuju diplome i da će tako makar neko ko pripada toj grupi dobiti nešto od SNS, a ne samo oni koji kupuju diplome, naučna zvanja i kroz život prolaze preko veze.

"Ne verujem da će se Babić opametiti ni posle gubitka svog sata, mislim da će nastaviti u radikalskom stilu da govori neistine, kleveće i lažno optužuje, ali makar će neko od mladih talenata Srbije imati neku korist", rekao je Božović.

  • basbas

    30.07.2015 07:46
    @nedjo
    Nedjo , u jednom si u pravu:oni se dosadjuju i ovde nema "kruva".
    Ovde narod jede hleb, popularno 'leb, 'lebac...
    Narod ga ima u izobilju bio svez, mokar, budjav kontejnerski kako kome.
  • Неђо из Кистања

    29.07.2015 17:33
    Багра
    Докона политичарска багра се досађује, док јадни народ нема крува да једе.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.