FOTO: Novosađanin sa još dvojicom rasturao marihuanu

M. P. (21) uhapšen je u Novom Sadu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je prodavao drogu.
M. P. (21) uhapšen je u Novom Sadu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je prodavao drogu.

Protiv još dvojice osumnjičenih biće podnete krivične prijave za isto krivično delo, u redovnom postupku. U automobilu koji M. P. koristi policija je pronašla više od pola kilograma suve biljke za koju sumnja da je marihuana i tri paketića praha za koji sumnja da je kokain.

U društvu sa M. P. bio je dvadesetšestogodišnji Novosađanin, kod kojeg se nalazio ključ od pomenutog automobila, a u čijem je stanu policija pronašla digitalnu vagu za precizno merenje.

Na drugoj lokaciji policija je pronašla dvadesetogodišnjaka sa trideset paketića identične materije za koju sumnja da je, radi preprodaje, kupljena od M. P.

U zakonskom roku, M. P. će biti doveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

  • Mastodont

    07.10.2015 18:42
    @Anonimus
    Moraš da se pretvaraš da ti je bolje da te češće puštaju u dvorište, u ovom režimu kretanja ti se desi da preskočiš pokoju vest.
  • Maxa

    07.10.2015 13:08
    Uhapsen je....
    ...zato sto nije placao "porez" policiji.

    Mlad je samo 21 godinu. Sada ce ga neki inspektor uzeti pod svoje da mu lupa retek a za uzvrat nece biti osudjen.

    I tako dobijamo onu : "Od ranije poznat Policiji"
  • 07.10.2015 13:01
    Sada ce Mastodont, Vlada, Ovdasnji, Nemanja, Vilis, Piplfoks i ostala klijentela ovog dilera da ga uzme u zastitu pricama o legalizaciji, Amsterdamu, naprednim shvatanjima i zaostaloj Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija