Pomozimo Milošu Nikoliću, doktoru nauka kome treba novo srce

Sudbina mladog i perspektivnog Beograđanina Miloša Nikolića za vrlo kratko vreme ujedinila je Srbiju i svi sa nestrpljenjem čekaju epilog, odnosno momenat kada će njegova tužna priča dobiti srećan završetak.
Sudbina mladog i perspektivnog Beograđanina Miloša Nikolića za vrlo kratko vreme ujedinila je Srbiju i svi sa nestrpljenjem čekaju epilog, odnosno momenat kada će njegova tužna priča dobiti srećan završetak.

Miloš Nikolić rođen je 1985. godine u Leskovcu. Zaposlen je kao istraživač na Institutu za biološka istraživanja "Siniša Stanković" Univerziteta u Beogradu. Miloš je istaknut, perspektivan mladi naučnik (nedavno je doktorirao u 30. godini života), vredan i požrtvovan kolega, donedavno aktivan košarkaš, vedar i dobar prijatelj, omiljen u društvu.

Početkom 2013. godine Milošu je iznenada dijagnostikovana srčana insuficijencija, koja je od tada pa sve do nedavno držana pod kontrolom zahvaljujući odgovarajućoj terapiji. Međutim Miloševo stanje se u poslednja dva meseca naglo pogoršalo, a jedino trajno rešenje za njegovu situaciju je transplantacija srca.

Uzimajući u obzir Miloševo urgentno stanje kao i velike troškove lečenja, odnosno troškove pripreme i same intervencije (u najpovoljnijem scenariju ukupni troškovi lečenja su procenjeni na preko 120.000 evra), otvoreni su dinarski i devizni račun u Komercijalnoj banci na ime Miloš Nikolić, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za njegovo lečenje, kao i SMS broj 8174.

Do organizatora humanitarne akcije "Srce za Milošev osmeh" možete doći preko zvaničnog Fejsbuk profila.

Uputstva za donaciju novca za Miloševu operaciju:

Dinarski račun 205-9011006267062-74

Devizni račun 9031022192480
Instrukcija za devizne uplate iz inostranstva glasi:

INSTRUCTION FOR PAYMENT ORDERS IN FAVOR OF NATURAL PERSON IN EUR

Intermediary Bank / Correspondent Bank
SWIFT – BIC: DEUTDEFF
Name: DEUTSCHE BANK AG
City, Country: FRANKFURT AM MAIN, GERMANY

Account with institution / Beneficiary’s Bank
SWIFT – BIC: KOBBRSBG
Name: KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Street: Svetog Save 14
City, Country: 11000 Belgrade, Republic of Serbia

Beneficiary
IBAN / Account Number: RS35205903102219248003
Name: MILOŠ NIKOLIĆ
Street: NIŠKA 034
City, Country: Leskovac, REPUBLIC OF SERBIA

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija