AMSS: Oprez, klizavi putevi

Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače da zbog mokrih i klizavih kolovoza oprezno upravljaju automobilima i da ne ulaze u rizična preticanja.
Vozačima se savetuje da posebno budu oprezni i zbog mogućih odrona koji se javljaju pored stenskih odrona i klisura, najviše usled temperaturnih razlika.
 
AMSS je dodao i da postepeni prestanak padavina doprinosi poboljšanju uslova za nesmetano odvijanja saobraćaja ali se vozačima savetuje da zbog klizavih kolovoza brzinu prilagode uslovima na putu. 
  • vozac

    28.06.2016 20:41
    srbija
    AMSS, isto kao i zemlja iz koje je - potpuno beskoristan. Umesto zivih informacija o konkretnim situacijama koje se desavaju SADA i ovde, daju nemusta uopstena saopstenja koja kao da je pisao najtruliji birokrata iz nekog starog SIZ-a ("vozacima se savetuje da pripaze na OSTECENJA U VIDU RUPA" - zasto prosto reci RUPA kad mozes "uceno" da kazes "ostecenje u vidu rupa").
    A ko je putovao kroz npr. Sloveniju mogao je da cuje kako zaista treba da glasi vest iz AMS, npr: na autoputu Ljubljana - Koper zbog prevrnutog teretnjaka saobracaj se odvija samo preticajnom trakom izmedju iskljucenja Logatec i Unec. Na gorenjskoj autocesti saobracaj je ometen zbog nezgode koja se desila kod iskljucenja Kranj zapad u smeru prema Kranju, zastoji su dugi 3km, vozaci se savetuju da izadju sa autoceste na iskljucenju za Kranj istok i nastave magistralnim putem Kranj-Radovljica do ukljucenja Naklo.
    E ne znam da li cu ikada u Srbiji doziveti da cujem neko KORISNO saopstenje AMS-a.
    Da i ne govorim da je TA sistem (traffic announcements - emitovanje saobracajnih vesti preko radio kanala online) kod nas naucna fantastika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.