Očekuju se gužve na granici i naplatnim rampama

Drugi vikend u julu donosi i prvi veći talas turista, koji će već sa prvim popodnevnim satima krenuti ka svojim letovalištima, pa je danas moguće i duže zadržavanje na graničnim prelazima i naplatnim rampama.
Osetno veći broj vozila prisutan je na putevima ka Crnoj Gori, kao i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Autom-moto savez Srbije (AMSS).
 
Iz sektora za naplatu putarine preduzeli su sve neophodne mere da ubrzaju protok vozila na naplatnim stanicama, navodi se u saopštenju.
 
Prema poslednjim informacijama granične policije, pojačan je saobraćaj na prelazu Batrovci sa Hrvatskom kao i na prelazu Horgoš sa Mađarskom, a zadržavanja na ulazu u Srbiju su od 30 do 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. 
 
AMSS podseća da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima promenljivo. Preporučuju korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza sa Hrvatskom - Šid, a sa Mađarskom - Kelebiju, dok je radno vreme prelaza Horgoš II, Bački Vinogradi, Bajmok i Đala od 07-19 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija