FOTO: Deci Bojana Pajtića pretili na Tviteru

Demokratska stranka saopštila je da je maloletnoj deci predsednika DS Bojana Pajtića prećeno fizičkim nasiljem na Tviteru.

Naime, njima je prećeno zbog toga što je Pajtić prisustvovao Paradi ponosa u Beogradu.

Demokratska stranka očekuje od MUP Srbije da odmah reaguje i uhapsi počinioce, a od političkih aktera u Srbiji i na vlasti i u opoziciji da osude takve incidente, navodi se u saopštenju.

  • Ajme

    19.09.2016 12:06
    N.SAD, da li si retardiran? Coveku decu spominje neka glupa botina kao i ti, bezmozgasu raspali.
  • N.SAD

    19.09.2016 10:50
    Pajtić na sve načine pokušava da dobije glas više pa je tako u zadnje vreme dobio sve ukupno 4 glasa ali je izgubio 1000 odnosno ostao bez ,,pobegulja''..Ni svoju decu ne može da odvoji od politike.Fuuuuj.
  • srednji vek

    18.09.2016 22:42
    Jos jedna uobicajena vest iz tamnice zla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.