Jovanović: Učiniću sve da opozicija ima zajedničkog kandidata

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da će učiniti sve da građanska i demokratska opozicija na predsedničke izbore naredne godine izađe sa zajedničkim kandidatom.
"Vrlo rado ću razgovarati sa Sašom Jankovićem ako odluči da se kandiduje i ako bude želeo taj razgovor. I najiskrenije, svakom ko pokaže sposobnost da vodi tu vrstu politike, mislim da smo dužni da pomognemo, i da tu nema nikakvih dilema. Ali ono što nikada neću pristati da radim to je da od izbora pravim paravan za bitke koje smo u prošlosti vodili pa gubili, koje bi trebalo da bace prašinu u oči ovom društvu", rekao je Jovanović na Skupštini gradskog odbora LDP u Kragujevcu.
 
Ta stranka je navela da je Jovanović dodao da LDP treba da pošalje jasnu poruku da ne želi Tomislava Nikolića na mestu predsednika države, već da želi da Srbija dobije predsednika koji će zaista predstavljati čitavo društvo.
 
Jovanović je dodao da je jedan od mogućih zajedničkih kandidata Vuk Jeremić "veliki kalkulant", i dodao da se on neće kandidovati na predsedničkim izborima.
  • BobRock

    27.11.2016 22:44
    Neverovatno
    Čeda organizuje kandidata opozicije?! LDPu je SNS skupljao potpise 2014. za parlament kada su otisli ispod cenzusa a sad on glumi neku opoziciju. Sva potamneo od obilazaka tropskih krajeva. Ako je neko zgadio ljudima tu "gradjansku" opciju to su on, Dinkić, Djelić, Tadić i slični. Jel moguće da smo toliko neuk narod da nam "prodaju ciglu" već 30god manje više isti igrači?! Jedini način da neko od njih ispadne iz podele plena je ako umre, nikako drugačije. Jel moguće da smo toliko zatucani da jedne te iste lopove i oportuniste zaokružujemo ve 3 dekade?! Ovo je za peglanje ništa drugo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija