Počelo suđenje Stefanovića i NIN-a, incident ispred sudnice

U Višem sudu u Beogradu jutros je počelo suđenje - ministar policije Nebojša Stefanović protiv NIN-a, a ispred zgrade došlo je do incidenta kada su se sukobile dve grupe građana - jedna u kojoj su pristalice Stefanovića i druge koje su nosile transparent "Protiv terora vlasti".
Među okupljenim građanima ispred zgrade suda u Timočkoj ulici je i gradski menadžer Goran Vesić. Oni su ministra Stefanovića, koji je i potpredsednik SNS, dočekali ovacijama.
 
S druge strane grupa građana držala je transparent na kojem piše "Protiv terora vlasti". Oni su Stefanovića dočekali negodovanjem.
 
U jednom trenutku došlo je do koškanja dve grupe, ali ih je policija u civilu vrlo brzo razdovojila, tako da nije došlo do ozbiljnijih incidenata.
 
 
Kako piše "Blic", u tom metežu građanima sa transparentima polomljeni su drveni držači, ali su ih oni vrlo brzo zamenili.
 
Stefanović je tužio NIN i novinarku i urednika tog lista Sandru Petrušić i Milana Ćulibrka. Povod za tužbu je tekst u NIN-u od 16. juna ove godine pod naslovom "Nebojša Stefanović, glavni fantom iz Savamale", a koji je bio i na naslovnoj strani tog nedeljnika.
 
Tekst se odnosio na ulogu ministra Stefanovića u rušenju tri objekta u Hercegovačkoj ulici i u njemu se navodi: "Rušenje u Savamali uključivalo je više različitih struktura: državne i nedržavne i više nivoa vlasti po vertikali. Otuda je odgovornost gradskog vrha nesporna. Jedino što nije dovoljna. Jer takav posao nije bio moguć bez znanja i pomoći ministra policije."
  • пола виагре

    29.11.2016 12:17
    Унапред се зна ко ће да надрља у овој ву(ч)којебини
  • Izdajnik

    29.11.2016 11:30
    Tesko da mozemo ocekivati presudu u korist NIN-a s obzirom da znamo pod cijom su kontrolom sudovi u ovoj banani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija