Ružić: Opštinama više para

Fond za jedinice lokalne samouprave ove godine biće uvećan sa dosadašnjih 10,63 miliona dinara na 320 miliona dinara, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.
Ružić: Opštinama više para
Foto: Medija centar Beograd
On je kazao da će se time suštinski pomoći opštinama i gradovima.
 
"Sada ćemo novim pravilnikom omogućiti da veća sredstva koriste za sređivanje infrastrukture, pa i za povećanje efikasnosti samih uprava", rekao je Ružić. Prema njegovim rečima, to je značajno ne samo za unapređenje kvaliteta života građana već i za privlačenje novih investicija. 
 
Pravilnik će biti donet uskoro, nakon čega će ministarstvo uputiti poziv opštinama i gradovima da konkurišu za ova sredstva.
  • da

    05.01.2018 17:24
    da
    da li to znaci da ce predskolci najzad dobiti svoje pare koje ste im maznuli a niste vratili
  • Smrdistan

    05.01.2018 13:13
    Ministar drzavne uprave i lokalne samouprave? Sta to znaci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija