Vozač BMW-a još nepoznat

Policija i dalje traga za tridesetdevetogodišnjim Marinkom S. iz Kule, koji se dovodi u vezu sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je u sredu uveče na Bulevaru Jaše Tomića jedna žena poginula, a jedna teško povređena.
Policija i dalje traga za tridesetdevetogodišnjim Marinkom S. iz Kule, koji se dovodi u vezu sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je u sredu uveče na Bulevaru Jaše Tomića jedna žena poginula, a jedna teško povređena.

Zdravka Čuturilov (52) iz Novog Sada poginula je u sredu oko 19 časova na pešačkom prelazu na Bulevaru Jaše Tomića, kada je na nju naleteo kabriolet "BMW M6" crnogorskih registarskih tablica iz Budve. Tom prilikom teške povrede je zadobila sugrađanka Ružica S. (55). Ona je smeštena na Odeljenju ortopedije Kliničkog centra Vojvodine s višestrukim prelomima kostiju. U stabilnom je stanju i život joj nije ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, na pešake je velikom brzinom naleteo BMW, dok je u traci pored zaostala kolona vozila. Telo žene, koja je ostala na licu mesta mrtva, odletelo je trideset metara i palo iza paralelne zebre na istoj raskrsnici.

Pored BMW-a zatečen je Bajko P. (30) iz Malog Iđoša koji je preuzeo krivicu za učešće u nesreći, ali nije odmah rekao ko je bio krupni čovek pored njega u vozilu koji je pobegao sa mesta udesa. Kod njega je na licu mesta izmereno da je imao više od 0,5 promila alkohola, ali je zatražen dodatni alkotest. Očevici su rekli da se u kolima nalazio još jedan muškarac, koji je napustio mesto nesreće, a koji je kasnije identifikovan kao Marinko S. I dalje se istražuje ko se zapravo nalazio za volanom BMW-a koji je naleteo na dve Novosađanke.

Neki od svedoka tvrde da je osobi koja je bila za volanom BMW-a pomogla da pobegne druga osoba naoružana pištoljem sa vidljivom tetovažom koja je pristigla u luksuznom automobilu, piše Dnevnik. Prema nezvaničnim saznanjima Novosadske televizije, Marinko je 11 godina proveo u zatvoru, a protiv njega su podnošene krivične prijave u vezi sa pokušajem ubistva i trgovinom narkotika. Pre godinu dana, dovodio se u vezu i sa saobraćajnom nesrećom koja se dogodila u Vrbasu, a u kojoj je takođe jedna osoba poginula, a druga teško povređena.

Inače, novija verzija "BMW M6" je skup automobil i ima ih svega pet u Srbiji.

  • 25.10.2011 19:18
    nemojte dozvoliti da se zaboravi!!!
    Voleo bi da vidim nadležne kako se znoje pred gomilom novinara i kamerama, u pokušaju da objasne, kako je moguće, da u Novom Sadu, bezbednom gradu sa xxx saobraćajnih kamera može bez traga da nestane neko ko je danima divljao na ulicama dok nije ubio nekog? Voleo bi da svaki dan idu na posao u grču, znajući da ih je javnost pritisla uz zid. Ali na žalost od toga nema ništa, Radio021 je ostao jedini gde još neko ko jako hoće, može da nađe trag od ovog slučaja...
  • ni ne smeš da znaš

    25.10.2011 07:06
    hahahahahahahahahahah
    to je moj komentar
  • ja

    24.10.2011 06:05
    Што је таблица замагљена,нек се зна.А то ће бити као са возачем пежоа 607 од пре неки месец који је излупао више аутомобила уредно паркираних,док су од девојке која је била сувозач објавили и ''број гаћа које носи'', а од возача остало НН лице познато целом граду, сем органима гоњења.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.