Otvaranje autlet centra u Inđiji u četvrtak

Prvi autlet centar u Srbiji biće otvoren 19. aprila u Inđiji, u kome će se tokom cele godine prodavati garderoba i obuća sa sniženjem od 30 do 70 odsto, saopšteno je iz tog autlet centra.

Prvi autlet centar u Srbiji biće otvoren 19. aprila u Inđiji, u kome će se tokom cele godine prodavati garderoba i obuća sa sniženjem od 30 do 70 odsto, saopšteno je iz tog autlet centra.

Na više od 15.000 kvadrata prodajnog prostora, što predstavlja površinu dva fudbalska terena, posetiocima će biti na raspolaganju 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, a prvog dana otvaranja zakupci prostora najavljuju posebne akcije.

Zakupci autlet centra su Fashion Company, Sportina, XYZ, Tommy Hilfiger, Adidas, Nike, Puma, Converse, Ecco, Office Shoes, Beosport, Midas, Time Out, Levis, Burlington, Lisca, Retro, Nikolas. Pored prodavnica popularne garderobe, u sklopu autleta biće otvorena dečija igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica, banka, a poseticima će biti na raspolaganju i besplatan parking sa 1.200 mesta.

Inđijski autlet smešten je u neposredoj blizini autoputa Beograd - Novi Sad. Radno vreme "Fashion park outlet centra" biće svakoga dana od 10 do 21 čas, a u toku su pregovori sa beogradskim autoprevoznikom "Lasta" o uvođenju autobuskih linija do ovog trgovačkog centra iz Novog Sada i Beograda. Ideja je da cena karte bude simbolična.

Do sada je u Evropi izgrađeno 134 centra, u narednim godinama u najavi je izgradnja još 35.

  • BaneCZ

    17.04.2012 18:54
    Cim se vratim u Srbiju, palim u outlet centar,cisto da vidim i uporedim cene. moram priznati da i izbor brandova i nije veliki, ali cu ipak navratiti. ovde preko su oni veoma poseceni, ali nalaze se nadomak vecih gradova ili bas u njima samima, a ne toliko daleko. obicno postoji i free prevoz ukoliko nema direktne linije, ali sumnjam da ce to nasi organizovati. ali opet nista bez c&a i h&m-a. njih nema u outlet centrima, jer su po cenama vec na tom nivou, a mogu se kupiti dobre stvari po mnogo nizim cenama. zato kontam da je isplativije otici do szegeda u arkad nego se zlopatiti ionako losim autoputem kroz srem.
  • 17.04.2012 12:01
    gole
    moze li prevod na srpski?nije mi jasno o cemu se radi.
  • 17.04.2012 11:44
    Idem , konacno nesto dobro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija