Urošu Mišiću odbijena molba da ga puste iz zatvora

Molba Uroša Mišića (23) za uslovno puštanje na slobodu sa izdržavanja zatvorske kazne, pravosnažno je odbijena i on će morati da odsluži celu kaznu od pet i po godina zatvora.

Molba Uroša Mišića (23) za uslovno puštanje na slobodu sa izdržavanja zatvorske kazne, pravosnažno je odbijena i on će morati da odsluži celu kaznu od pet i po godina zatvora.

Mišićeva odbrana podnela je sudu molbu za uslovno puštanje na slobodu posle dve trećine izdržane kazne, što bi se dogodilo 5. jula. Pošto je molba pravosnažno odbijena, on će morati da odsluži punu zatvorsku kaznu od pet i po godina koja mu ističe 5. juna iduće godine.

Mišiću je posle dve prvostepene presude, kojima je bio osudjen na 10 godina zatvora zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, jer je na fudbalskoj utakmici napao žandarma Nebojšu Trajkovića upaljenom bakljom, Apelacioni sud prepolovio kaznu i pravosnažno ga osudio na pet i po godina zatvora zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda. Tu odluku je potvrdio i Vrhovni kasacioni sud, odbivši zahtev Tužilaštva za zaštitu zakonitosti.

Mišić kaznu izdržava u zatvoru u Valjevu.

  • TT

    13.05.2012 13:32
    smešna država
    trebao je dobiti 12

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".