Po vize za Kanadu od sada u Beč

Kanadska ambasada u Beogradu zatvorila je zbog racionalizacije posla odeljenje za izdavanje viza, a turističke, poslovne i studentske vize odsada će biti izdavane u ambasadi te zemlje u Beču.

Kanadska ambasada u Beogradu zatvorila je zbog racionalizacije posla odeljenje za izdavanje viza, a turističke, poslovne i studentske vize odsada će biti izdavane u ambasadi te zemlje u Beču.

Vladan Miladinović iz pres službe kanadske ambasade u Beogradu objašnjava da je razlog za odluku o zatvaranju modernizacija rada i smanjenje troškova, kao i da to nije slučaj samo u našoj zemlji.

Na sajtu kanadske ambasade u Beču istaknuto je da će građani zahteve za vize moći da podnose elektronskim putem, poštom ili lično. Obrada i izdavanje vize moći će i da se završi elektronskim putem i poštom sem u slučajevima kada službenici u Beču ne procene da je potreban razgovor sa osobama koje su podnele molbu.

Prosečno vreme potrebno za obradu zahteva je oko 15 do 20 dana, navedeno je na sajtu.

  • 16.05.2012 15:43
    Polagano al sigurno pocece i druge ambasade da racionalizuju svoje poslove kod nas....

  • srdjan

    16.05.2012 14:01
    Ma da, šta je to 500km tamo -vamo....izem vam racionalizaciju...
  • anonimus

    16.05.2012 13:15
    A ja sam mislio da smo mi prevazišli.....
    Pa kada slušamo političare onda ispadne da su nam svuda vrata otvorena i da nas EU samo čeka, kao ono po vize za Kanadu u Austriju, a ne znam zašto, ne znam ni koji je kontinent ta Austrija kada je tako daleko od Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija