Klijenti Nove Agrobanke od danas po pare u Poštansku štedionicu

Klijenti Nove Agrobanke ponovo će moći od danas da raspolažu svojim sredstvima.

Klijenti Nove Agrobanke ponovo će moći od danas da raspolažu svojim sredstvima. Oni od danas sve poslove u vezi sa svojim bankarskim računima mogu da obave na šalterima Poštanske štedionice, kao i u 56 ekspozitura Nove Agrobanke.

"Poštanska štedionica preuzima sve obaveze po osnovu depozita fizičkih i pravnih lica, tako da će i građani i firme moći od ovog ponedeljka da raspolažu svojim sredstvima na svim našim šalterima, kao i u još 56 ekspozitura Nove Agrobanke koje preuzimamo", kaže za "Novosti" dobro obavešten izvor u Poštanskoj štedionici.

Navodi da će građani koji imaju neoročena dinarska sredstva moći da ih podignu i na šalterima Pošte: "To, praktično, znači da će sve poslove u vezi sa svojim tekućim računima građani moći da obave i na šalteru svake pošte. Za sve je dovoljna samo lična karta".

Koliko tačno klijenata Poštanska preuzima od Agrobanke još je nepoznanica. Izvor lista navodi da se preuzimaju samo aktivni računi. Među njima je oko 20.000 računa preduzeća i od 70.000 do 80.000 računa građana.

Informacije o ekspoziturama gde novi klijenti Poštanske štedionice mogu obaviti transakcije dostupne su na sajtu www.posted.co.rs ili preko kol-centra banke, na broj telefona 011/20 20 292. Bankomati Nove Agrobanke ne rade još od petka.

Svi klijenti ove banke u svojoj matičnoj filijali odmah mogu da dobiju novu karticu Poštanske štedionice. "Reč je o debitnoj "dina" kartici, koja će klijente čekati u njihovoj matičnoj filijali Nove Agrobanke", objašnjava izvor: "Ako ta filijala spada u one koje Poštanska štedionica nije preuzela, u banci će ih sačekati obaveštenje u kojoj najbližoj filijali ih čeka njihova "dina" kartica."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.