Lešanović daje izjavu 4. decembra

Pavle Lešanović (47) iz Beograda, koji optužuje predsednika LSV Nenada Čanka da ga je sa dvojicom telohranitelja pretukao 23. septembra ispred kafane "Tako je suđeno", biće saslušan 4. decembra u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Pavle Lešanović (47) iz Beograda, koji optužuje predsednika LSV Nenada Čanka da ga je sa dvojicom telohranitelja pretukao 23. septembra ispred kafane "Tako je suđeno", biće saslušan 4. decembra u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Lešanovićev pravni zastupnik Goran Petronijević potvrdio je da je istražni sudija zakazao saslušanje i kaže da će njegov klijent sigurno doći da da izjavu povodom incidenta.

Advokat je sudiji prosledio lekarsku dokumentaciju, kojom je opravdao Lešanovićevo nepojavljivanje u sudnici 25. oktobra.

Izjavu treba da daju i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović vlasnik kafane "Tako je suđeno", konobari, muzičari, gosti kafane i Čankova bratanica Sara, kao i Lešanovićev vozač. Predsednik LSV, Nenad, Čanak, 19. oktobra je pred sudijom dao izjavu o incidentu, zbog kojeg je osumnjičen za nasilničko ponašanje.

  • 08.11.2012 14:07
    kanda je novosadski tuci s` telohraniteljima :)
  • zoltan

    08.11.2012 13:51
    Đura
    Samo ti Lešanoviću sve lepo priznaj, pa će ti Nenad (alijas Đura) oprostiti što te je tukao..he, he
  • Steva

    08.11.2012 13:24
    dobro je
    Bilo je dosta vremena da se "slegne prašina".Zna se "di su naši novci",i u kojoj razmeri kome pripada.Sada će proces biti obustavljen,zbog "nedostatka dokaza".Mlada Gospođica će oprostiti "čiki",pripisaće to godinama dotičnog.Sve u svemu,tresla se javnost,rodio se kompromis,uz sudelovanje "nezavisnog" sudstva.Pa nazdravlje,neće "braća" prolivati krv /džaba/.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija