Strujom "lečio" građane

Policija je u Jagodini uhapsila Slobodana Rajčića (58) iz Zemuna zbog nadrilekarstva i nadriapotekarstva.
Policija je u Jagodini uhapsila Slobodana Rajčića (58) iz Zemuna zbog nadrilekarstva i nadriapotekarstva.

"Osnovano se sumnja da je Rajčić, u proteklih nekoliko meseci građanima na teritoriji opštine Despotovac, pružao medicinsku pomoć raznim uređajima za koje nije imao stručnu osposobljenost", saopštila je danas Policijska uprava (PU) u Jagodini.

"Potpuno izlečenje garantovao im je uz pomoć terapija strujom i lekovima ruske i kineske proizvodnje, zašto su mu građani plaćali oko 50 evra po tretmanu", stoji u saopštenju.

Rajčiću je određen pritvor. PU je u saopštenju zamolila oštećene građane da se jave na broj telefona (065) 611-036.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.