Nepoznati omamljuje stanare i pljačka po Zaječaru

Zaječarska policija upozorila je građane Timočke Krajine na povećanu opreznost zbog sumnje da nepoznati muškarac, koji se lažno predstavlja, ulazi u stanove, omamljuje stanare i pljačka imovinu.

Zaječarska policija upozorila je građane Timočke Krajine na povećanu opreznost zbog sumnje da nepoznati muškarac, koji se lažno predstavlja, ulazi u stanove, omamljuje stanare i pljačka imovinu.

Portparolka Policijske uprave u Zaječaru Sanja Dimitrijević potvrdila je da postoje prijave protiv muškarca koji se lažno predstavlja, ulazi u kuće, a potom omamljuje ukućane i krade njihovu imovinu.

"Upućujemo apel građanima da policiji prijave osobu za kojom se traga", rekla je portparolka policije. Oštećeni su osobu za kojom je izdata poternica opisali kao muškarca starog oko 50 godina, visine oko 1,65 metra, sa belegom na obrazu.

Policija je pre dva dana saopštila da je porodica iz Zaječara prijavila nepoznatog muškarca koji je ih je, predstavljajući se kao "posredan prijatelj", poslužio sokom i kafom sa sredstvom za omamljivanje, a potom ih opljačkao i silovao T.D. (32) obolelu od cerebralne paralize. Postoje sumnje i da je ista osoba na teritoriji Zaječara na sličan način izvršila još nekoliko krivičnih dela krađe.

  • mile V*

    10.01.2013 14:36
    zaječar
    Garant je to Sava Savanović.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.