Jurcajući probio rampu na graničnom prelazu Bajakovo

Jedan 27-godišnji državljanin Srbije uhapšen je danas pošto je probio rampu graničnog prelaza Bajakovo.
Jedan 27-godišnji državljanin Srbije uhapšen je danas pošto je probio rampu graničnog prelaza Bajakovo, ne zaustavivši se na naredbu policije i potom odjurio autoputem prema Zagrebu.

Hrvatski mediji objavili su da ga je policija prisilno zaustavila nedaleko od Lužana, a 27-godišnjak je pritom zadobio lakše povrede.

Vozač audija je oštetio graničnu rampu na ulazu u Hrvatsku, kao i nekoliko vozila, saobraćajnih znakova i čunjeva. Portparolka brodsko-posavske policije izjavila je da je lakše povređenog vozača pregledao lekar posle čega je uhapšen.

"Zasad je potvrđeno da nije bio pod uticajem alkohola, ostale okolnosti celog događaja se utvrđuju", izjavila je Kata Nujić. Ona je rekla da je policiji, zbog sigurnosti za druge učesnike saobraćaja na autoputu, bilo potrebno stotinak kilometara da zaustavi vozilo koje je jurilo.

  • samo da pitam

    17.09.2013 16:26
    :)
    Anonimus da li je to ona pravada koja je stigla po Josipa Perkovica?
  • 17.09.2013 05:27
    Faca, njega Srbija voli. Trazite otkup njegovih kriminalnih dela i stavite ga na pijedestal sa Kovacevicem , Mladicem, Dacicem, Seseljom i ostalim junacima ove napredne drzave. Sudite mu u Hrvatskoj. Neka vidi sta je pravda kada radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija