Nožem i palicom napali policajca u Maksima Gorkog

Dvojica nepoznatih mladića napala su jutros oko pola sedam policajca u ulici Maksima Gorkog i nanela mu lakše povrede.
Dvojica nepoznatih mladića napala su jutros oko pola sedam policajca u ulici Maksima Gorkog i nanela mu lakše povrede.

Kako kaže portparolka novosadske policije Mileva Tomić, incident se dogodio kada su dvadesetčetvorogodišnjem policajcu M. S. i njegovoj devojci, dok su u automobilu čekali na semoforu, prišla dvojica mladića i napali ih palicom i oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

Jedan napadač je prišao vozaču i posekao ga po ruci sečivom, dok je drugi prišao suvozačevim vratima i udario palicom devojku po glavi, prenosi Novosadska televizija.

Policajac M. S, koji je bio u civilu i van dužnosti, tada je izvadio pištolj, ali nije pucao. Napadači su zatim pobegli, a za sobom su ostavili jugo kojim su se dovezli.

Policija intezivno traga za napadačima, a nadležno tužilaštvo ovaj događaj okarakterisalo je kao krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda.


  • ju ju ju

    19.11.2013 11:05
    strava i zasu
    gde ja zivim...
  • snimak

    18.11.2013 17:33
    Posto je u pitanju pandur svaka cast za koje kratko vreme su uhvaceni pocinioci.Nije vam potreban ni video nadzor.Nacelnice za koje bi vreme pronasao pocinioce da su napali dete obicnog gradana.Svaka cast
  • Cvrc Prc

    18.11.2013 14:25
    @Maman
    Incident nije kulminacija neceg od ranije, tako da je zaledjenost skroz na mestu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.