Jelena Trivan na čelu Kancelarije za evropske integracije?

Vladina Kancelarija za evropske integracije uskoro bi mogla da dobije novog direktora, a kao najozbiljniji kandidat pominje se Jelena Trivan, poslanica DS-a.

Vladina Kancelarija za evropske integracije uskoro bi mogla da dobije novog direktora, a kao najozbiljniji kandidat za tu funkciju pominje se Jelena Trivan, poslanica Demokratske stranke, pišu "Novosti".

Ona je pre godinu dana podnela ostavku na sve funkcije u DS i nije bila aktivna u stranci, a izvori  lista tvrde da njeno eventualno imenovanje na ovu funkciju nije deo nikakvih stranačkih kombinatorika i transfera, već procene da bi ona, kao ekspert sa velikim iskustvom u oblasti ljudskih prava i readmisije, mogla značajno da ojača naš tim za EU i pomogne u pregovorima.

Trivanova je doktorirala na temi multikulturalizma, a specijalizirala na temi EU. U skupštinskom Odboru za evropske integracije je već sedam godina, član je komiteta Saveta Evrope za ljudska prava i pregovarač Srbije za sporazume o readmisiji.

Mesto direktora Kancelarije za EU upražnjeno je od avgusta i rekonstrukcije vlade, kada je Milan Pajević, kadar URS-a, podneo ostavku na tu funkciju.

  • aki

    11.01.2014 16:04
    Još jedan dokaz da se stvari u Srbiji menjaju na bolje i da na najodgovornija mesta dolaze najsposobniji ljudi,bez obzira na stranačku opredeljenost ili simpatije.Možemo nekog da volimo ili ne,ali ovo su stvari za respekt!
  • ZoranNS

    10.01.2014 18:58
    Vovin - @Zoran NS
    Vovin - @Zoran NS - iz tvoga teksta se vidi da pojma nemaš ni šta ni gde ni kako je radila, taj svoj nedostatak pokrivaš gomilom gluposti, pročitaj šta si napisao i nemoj pocrveneti. Podsećaš me na debeloguzu tračaru iz mog komšiluka koja zna vrlo malo, ali govori, pametuje, ogovara po ceo dan, zlo iz nje kulja kao lava iz vulkana. Mene bi više zabrinulo da su po testu inteligencije ispred nas Bosna, Albanija, Bugarska, Rumunija, Slovenija, Mađarska i građani još 60 država.
  • 10.01.2014 17:00
    zasto kuce arlauce
    jedna je jedina,neponovljiva,neodoljiva-jelena jecaaaaa trivaaaaaaaaaan !!??!!??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija