Novi Sad: Skočila sa drugog sprata bežeći od muža nasilnika

Danica R. (42) zadobila je teške telesne povrede nakon što je skočila sa drugog sprata zgrade u Dositejevoj broj 8 na Salajci, saznaje 021.
Danica R. (42) zadobila je teške telesne povrede nakon što je skočila sa drugog sprata zgrade u Dositejevoj broj 8 na Salajci, saznaje 021.

Žena je skočila nakon svađe sa suprugom Radetom R. (34), koji je nakon skoka supruge, u vidno alkoholisanom stanju, i sam pretio da će da se baci sa zgrade sa trogodišnjim sinom. Nakon 45 minuta pregovaranja sa policijom, jedan policajac se preko terase popeo u stan i savladao nasilnika.

Žena je teže povređena i prevezena je u Urgentni centar gde su joj konstatovani brojni prelomi. Ona je zadržana na lečenju i u stabilnom je stanju.

Kako 021 nezvanično saznaje, bračni par romske nacionalnosti se često svađao, a prema tvrdnjama komšija, muškarac je bio alkoholičar i često je tukao suprugu. Ona se poslednjih nedelju dana krila kod komšije, a danas kad se vratila kući, usledila je nova svađa i večerašnji incident.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, R. R. je od ranije poznat policiji po nasilju i razbojništvima, a nedavno je uzeo ženino prezime.

Žena ima dvoje starije dece iz prvog braka, koji ne žive tu, a muž i žena su se u Dositejevu ulicu doselili nedavno.

  • 14.08.2014 12:15
    Novi Sad
    Grad od ranije poznat policiji
  • 14.08.2014 11:34
    Ja
    E, ne bi te ja trpela kukavce! Dobio bi ti od mene to sto si hteo da das njoj. Mozete da mislite da sam kera koja laje a ne ujeda ali ujela bih ga, pa ne bih skakala ja nego on.
  • 13.08.2014 21:30
    Nevezano za ovaj tragican dogadjaj, ali pogledajte fotku. Koliko je samo skrnav ovaj grad. Izgleda kao predgradje Mogadiša, Bombaja, Teherana. Nije ni cudo sto pored ovakvog skrnavluka oko sebe ljudi puknu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.