Policajac pucao u psa pred vlasnikom

Policajac zaposlen u Policijskoj stanici u Kosjeriću ispalio je dva hica iz pištolja u psa mešanca u selu Godečevo, na očigled njegovog vlasnika, pišu Novosti.

Policajac zaposlen u Policijskoj stanici u Kosjeriću ispalio je dva hica iz pištolja u psa mešanca u selu Godečevo, na očigled njegovog vlasnika, pišu Novosti.

Policajac je, navodno, bio uplašen za svoju bezbednost.

Komšije su incident prijavile, jer smatraju da kućni ljubimac Saša, težak svega dva kilograma, nije mogao ugroziti policajca u obavljanju posla, ali je iz Policijske uprave u Užicu stiglo objašnjenje da je upotreba oružja bila opravdana.

"Postojala je opasnost da pas ujede policajca, jer imamo saznanje da je pas već napao jednog čoveka", kažu u užičkoj policiji, a meštani tvrde da je takvu izjavu dao jedan rođak, sa kojim je vlasnik psa u svađi.

  • mirjana,ns

    19.08.2014 13:51
    Jadan pas,sta drugo da kazem.A za sve neobavestene BESNILO ne postoji,bar na u urbanim sredinama.Lutalice ne napadaju,vec su sikanirane od strane ljudi.Koliko ja znam da one beze od ljudi.Ali neko se dosetio i napravio biznis.Policajac je zaista jako hrabar,kad moze da puca u jedno takvo nejako bice.Bolje da su na ulicama i da sprece manijake i narkomane,da napadaju decu.
  • mitar

    15.08.2014 14:38
    demokratija pse
    od pasa bude ujedeno više hiljada ljudi godišnje. POla pasa je pelcovano od besnila a pola nije.
    Kad vidite da psi lutalice na ulici napadnu dete uzrasta 7 do 8 godina neznam da li bi Vi pre zaštitili psa lutalicu ili nejako deta. Sramota.
    Od evrope preuzimate sve, ono napredno niste u stanju da sprovodite samo ono nazadno. Kada će se osnovati društvo za zaštitu dece od pasa lutalica.
  • 14.08.2014 09:25
    Apel pameti
    @ prva dva komentatora
    Preispitajte malo sebe. Spasite gradjane od poremecenih i agresivnih policajaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.