Vučić: Neću prisustvovati Paradi ponosa, ali se mora garantovati bezbednost

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da neće prisustvovati Paradi ponosa 28. oktobra i podvukao da je njegova dužnost kao premijera da ljudima garantuje bezbednost i sugurnost.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da neće prisustvovati Paradi ponosa 28. oktobra i podvukao da je njegova dužnost kao premijera da ljudima garantuje bezbednost i sugurnost.

"Poštujem ustavne obaveze države i moja obaveza je da se svim ljudima garantuje bezbednost i sigurnost. Moje je demokratsko pravo - neću da prisustvujem Paradi niti mi to pada na pamet", rekao je Vučić.

On je dodao da će u nedelju obići istok Srbije nastradao u poplavama i razgovarati o energetskom sektoru.

Neće biti poskupljenja struje

Premijer je izjavio da struja neće poskupeti u narednih šest meseci i da tokom zime neće biti restrikcija.

Dodao je i da će gasa biti dovoljno, apelujući istovremeno na sve u Srbiji da štede struju i da plaćaju redovno račune - za električnu energiju i gas.

  • MS

    26.09.2014 08:44
    PARADA
    Naravno da je bezbednost najvažnija...
    A šetnja paradom....
  • helen

    25.09.2014 22:51
    Kao sto je njihovo demokratsko pravo da paradiraju, tako je i pravo premijera da ne prisustvuje dogadjaju.Obaveza drzave je svakako da garantuje bezbednost ucesnicima.
  • SK82

    25.09.2014 20:59
    komentar
    Ima čovek pametnijeg posla,obilazi poplavljena područja,ali garantuje bezbednost i to je sasvim dovoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija