Slobodan Radulović spremio osvetu Milanu Beku?

Policija proverava informaciju da je bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović zahtevao da se posle njegove smrti spremi osveta Milanu Beku, piše današnji Kurir.
Policija proverava informaciju da je bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović zahtevao da se posle njegove smrti spremi osveta Milanu Beku, piše današnji Kurir.

Samo dva dana pred smrt, Radulović je pred Apelacionim sudom za svoj progon i poslovnu propast optužio i biznismena Milana Beka, podseća taj list.

Zbog toga nije isključeno da će u okviru istrage o pokušaju ubistva biznismena na saslušanje u policiju biti pozvani i ljudi iz neposrednog Radulovićevog okruženja.

"Ispituju se navodi da je Radulović za života pričao da će se osvetiti Beku što mu je uništio život - od otimanja 'C marketa', progona u inostranstvo, gde se razboleo 'bežeći', sudskih postupaka o 'stečajnoj mafiji' i spornim privatizacijama", rekao je izvor Kurira.

Isti izvor navodi da se proveravaju saznanja da je ljudima iz svoje blizine ostavio u amanet da Beko mora da nestane posle njegove smrti.

"To mu je, kažu, bila poslednja želja", rekao je izvor lista. Do sada je saslušano više od 10 ljudi, uključujući i biznismene Stanka Subotića Caneta i Miroslava Miškovića. Proveravaju se svi Bekovi kontakti kao i odnosi sa onima s kojima je (in)direktno dolazio u sukob ili s kojima se (javno) prozivao i poslovno razišao u slučajevima privatizacije.

Izvor Kurira je naveo da se zbog toga sve istražuje, pa i mogućnost da je Radulović naručilac Bekovog ubistva.

Radulović je 2006. godine zbog optužbi za proneveru 30 miliona evra u "C marketu" pobegao iz zemlje i godinama živeo u Španiji, a u Srbiju se vratio u aprilu ove godine zbog teške bolesti i rešen da dokaže da mu je optužnica nameštena. Umro je 25. oktobra u kućnom pritvoru pošto je prvostepeno osuđen na pet godina zatvora kao član "stečajne mafije".

Samo dva dana ranije, pred Apelacionim sudom izneo je žalbu na tu presudu i optužio Beka za svoj progon i poslovnu propast.

  • Mile

    30.11.2014 10:32
    Mrtva usta ne govore!
  • НиколаНС

    30.11.2014 10:09
    Не смета
    Увек је добро када се олош убија међусобно. Што више то боље. Што пре.
  • ovdasnji

    30.11.2014 10:03
    radulovic
    je u odnosu na beka,miskovica,matijevica,kostica,dobroju,gajica...malo dete !
    ps-beko je zahebao i njega i caneta,
    jednom svi racuni dolaze na naplatu !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".