Napadači na Rašu Popova u bekstvu

Maloletna braća za koju se sumnja da su napala pisca Rašu Popova nisu u socijalnim ustanovama, a jedan je bio na kratko, izjavio je danas ministar za rad i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin.
Maloletna braća za koju se sumnja da su napala pisca Rašu Popova nisu u socijalnim ustanovama, a jedan je bio na kratko, izjavio je danas ministar za rad i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin.

"Od njih sedmoro, dvojica su u popravnom domu, jedna sestra je udata, ima 15 godina i ima dete, za jednim dečakom koji ima šest godina tragamo, ne zna se šta je s njim. Ne znamo gde se nalaze dva dečaka o kojima svi govore. U bekstvu su, bili su kratko u jednoj ustanovi", rekao je Vulin.

Dodao je da je stariji dečak bio na medicinskim pregledima, jer se sumnjalo da ima tuberkulozu i vaške.

"Dok je bio na medicinskom odeljenju, uspeo je da pobegne, tragamo i dalje za njima", rekao je Vulin.

Pretpostavlja se da su Popova napali I. N. (10) i J. N. (11), a kako su mediji javili, ti dečaci imaju više od 300 prijava zbog razbojništava i krađa i navodno su nedavno nasrnuli na još jednog starijeg Beograđanina.

  • 01.12.2014 08:03
    Ufatice njih VULIN
  • pola viagre

    30.11.2014 16:03
    kakva smejurija od države!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.