Još četvoro povređeno u sudarima u Novom Sadu

Ekipe Hitne pomoći u ponedeljak su imale intervencije zbog nastradalih u pet saobraćajnih udesa.

Ekipe Hitne pomoći u ponedeljak su imale intervencije zbog nastradalih u pet saobraćajnih udesa.

Pored nesreće na uglu Somborskog bulevara i Prvomajske ulice, u kojoj je poginula 28-godišnja Novosađanka, dogodila su se još četiri sudara.

Oko 08:10h na Bulevaru oslobođenja kod broja 65, u saobraćajnoj nezgodi lake povrede zadobila je žena stara 66 godina, a oko 15:40h na Bulevaru oslobođenja ispred broja 115 lakše je povređena žena stara 31 godinu.

U Kaću se u 17:50h, na uglu Svetosavske i Ulice Kralja Petra, dogodio udes u kojem je ženska osoba zadobila teške povrede. Ekipa Hitne pomoći je zbrinula povređenu i prebacila je u Urgentni centar.

Oko 19:50 na putu kod Iriškog venca lakše je povređen muškarac star 31 godinu. Hitna pomoć ga je prebacila u bolnicu.

Takođe, lekari Hitne pomoći su intervenisali i kod zgrade NIS-a na Limanu gde je devojka skočila sa četvrtog sprata i prebacili je u bolnicu.

Ukupno Hitna pomoć je imala 84 intevencije u protekla 24 sata, što je na nivou dnevnog proseka za Novi Sad.

  • Strasno

    02.12.2014 17:52
    Ludnica na putevima
    Ja stvarno nekad pomislim da je dobrih 80 posto vozaca u Novom Sadu dobilo vozacku preko veze ili uz mito. Ne vozim nesto preterano cesto, ali kad god vozim naletim na toliko kretena koji uopste ne postuju propise, tako da me ne cudi uopste sto ima toliko sudara.
  • Novosadjanka

    02.12.2014 14:29
    ...
    Meni se čini da su u hitnoj pomoći dobili naredbu da prilikom izlaska na svaku intervenciju uključe i sirenu i rotaciju, s obzirom na to koliko ih često čujemo u toku dana. Ne bih rekla da se povećao broj nesrećnih slučajeva, kao što piše u tekstu imali su br intervencija na nivou dnevnog proseka.
    Čak se dešava da ih čujem i u 6h ujutro kada nije gužva u saobraćaju, štaviše po koji automobil se nalazi na ulici - bulevarima, a koliko znam imaju obavezu uključivanja rotacije, dok sirenu pale samo ako je potrebno da se neko pomeri kako bi prošli....
  • DL

    02.12.2014 12:40
    ..
    Ne znam sta se desava, al u poslednjih par dana cujem hitnu bar 15-20 puta dnevno. Razumem da je to grad, i da se nezgode cesce desavaju, al cini mi se da je to sve eskaliralo u poslednje vreme. :/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija