Policija ubila još jednog crnog mladića u Fergusonu

Policija je ubila 18-godišnjeg Afroamerikanca na benzinskoj pumpi u predgrađu Sent Luisa, nedaleko od mesta gde je beli policajac letos ubio crnog tinejdžera Majkla Brauna.

Policija je ubila 18-godišnjeg Afroamerikanca na benzinskoj pumpi u predgrađu Sent Luisa, nedaleko od mesta gde je beli policajac letos ubio crnog tinejdžera Majkla Brauna.

Policajac je upucao mladića jer je imao pištolj koji je uperio u njega na benzinskoj pumpi, saopštio je portparol policije Sent Luisa.

Žrtva je identifikovana kao Antonio Martin, javili su lokalni mediji. Grupa od više desetina ljudi se okupila na mestu ubistva, a zvaničnici se nisu, zasad, oglašavali.

Martin je, kako je izjavila njegova majka, bio sa devojkom kada je došlo do pucnjave.

  • Ćevara

    24.12.2014 23:00
    Mediji su čudo!!
    "Policija ubila još jednog crnog mladića u Fergusonu!" a što ne piše u naslovu "Naoružani maloletni kriminalac potegao oružje na policajca, u razmeni vatre kriminalac smrtno pogodjen!"
    Policajac je pucao 2 puta u vazduh a tek trećim hicem je pogodio krimosa koji je potegao pištolj na njega!!!
    I treba da ga rokne, i ovi naši treba da ih rokaju pa ne bi staricama trgali lančiće sa vratova i izuvali decu po ulicama!!
  • гога

    24.12.2014 11:00
    Зашто се наоружани криминалци називају тинејџерима???
    Шта је требао полицајац да уради? Да га помази по глави и да му да нешто пара за крек?
    А ови црнци само траже изговор да пале, пљачкају и дивљају по улицама. Еј пази протестују зато што је убијен наоружан криминалац...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".