Eksplodirao kamion cisterna u Pančevu, jedna osoba stradala

Jedna osoba je poginula a dve su povređene u eksploziji kamiona cisterne koja se oko 14 časova dogodila u autocentru "Petaković" u Pančevu.
Jedna osoba je poginula a dve su povređene u eksploziji kamiona cisterne koja se oko 14 časova dogodila u autocentru "Petaković" u Pančevu, javio je list "Pančevac".

Kako je na svom sajtu preneo taj list, nastradao je R.N. (63) iz Pančeva, dok su dve osobe zadobile lakše telesne povrede.

Očevici događaja izjavili su da se eksplozija dogodila dok je nastradali zavarivao cisternu koja nije bila oprana i u kojoj je bilo zaostalih isparenja od naftnih derivata.

"Vatrogasna jedinica dobila je oko 14 časova dojavu o eksploziji u kojoj je nastradala jedna osoba. U toku je istraga koju sprovodi pančevačko Osnovno tužilaštvo", izjavio je komandant lokalne jedinice za zaštitu i spasavanje Boro Majkić.

Dvojica lakše povređenih zadobili su posekotine i oderotine po glavi i stomaku ali su prošli bez teških telesnih povreda i nisu zadržani na lečenju, rečeno je u pančevačkoj bolnici.

Hangar u kome se nalazila cisterna raznet je od siline detonacije, a popucala su i stakla na okolnim objektima, preneo je reporter "Pančevca". Prema njegovim rečima, u trenutku nesreće u hangaru su se nalazile još dve cistrene, ali one nisu eksoplodirale. Nesreća se dogodila u industrijskom delu Pančeva.

  • btr

    17.02.2015 21:58
    ko će, bre, da istraži? pa, mi nemamo dva nekorumpirana stručnjaka iz bilo koje oblasti.
  • 17.02.2015 18:13
    zop
    mogu da se kladim da nisu imali odobrenje za zavarivanje!!! i svako radi po običaju šta hoće dok se struka uopšte ne pita/mislim na zaštitu od požara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina