Preko 250 miliona za unapređenje zdravstva u Vojvodini

Uprava za kapitalna ulaganja APV obezbedila je 254.232.970 dinara za realizaciju projekata u oblasti zdravstvene zaštite u Vojvodini.
Uprava za kapitalna ulaganja APV obezbedila je 254.232.970 dinara za realizaciju projekata u oblasti zdravstvene zaštite u Vojvodini.

Sve zdravstvene ustanove čiji je osnivač AP Vojvodina, u skladu sa Planom mreže zdravstvenih ustanova, mogu da apliciraju na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata koji se odnose na izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju, sanaciju i adaptaciju objekata zdravstvenih ustanova, nabavku medicinske opreme i razvoj integrisanog zdravstvenog informacionog sistema.

Javni konkurs je otvoren do 1. jula 2015. godine, do 16 časova. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite jeste podrška projektima koji će da omoguće kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite, jednako dostupne svim građanima, ali i bolje uslove rada u zdravstvenim ustanovama čime se doprinosi očuvanju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentaciji Pokrajinske vlade.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina