Pri kraju radovi na uređenju kanalske mreže

Tokom avgusta trebalo bi da se privedu kraju radovi na uređenju i čišćenju kanalske mreže, kažu u "Vodama Vojvodine".
Tokom avgusta trebalo bi da se privedu kraju radovi na uređenju i čišćenju kanalske mreže, kažu u "Vodama Vojvodine".

Ugovori za te radove vredni milijardu dinara sklopljeni su krajem prošle godine. Novi ciklus radova kroz sufinasiranje, gde pokrajina obezbeđuje 60, a opštine i gradovi na području pokrajine 40 odsto sredstava, počinje uskoro, odnosno po okončanju tenderskih procedura koje su u toku, navode iz ovog preduzeća.

"Na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo prijavilo se čak 40 vojvođanskih opština. U ove radove koji će poboljšati funkcionalnost sistema za odvodnjavanje i sprečiti zadržavanje vode na poljoprivrednom zemljištu, biće uloženo nešto više od milijardu dinara. Radovi su planirani prema prioritetima koje su zajedno definisali lokalne samouprave i JVP 'Vode Vojvodine'", navodi se u saopštenju preduzeća.

Najviše novca - blizu 500 miliona, koštaće radovi na kanalskoj mreži u Banatu.

Na području Bačke biće uloženo oko 418, a na području Srema oko 115 miliona dinara.

  • 20.07.2015 13:20
    Ha, ha, ha.Od kraja sedamdesetih nije ulagano u kanalsku mrežu, i sad pred izbore odjednom sve u redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina