Bačka Palanka: Portir nije dao zameniku predsednika u opštinu

Bojana Radmana (SPS), zamenika predsednika opštine Bačka Palanka, portir je vratio sa vrata opštine za vikend uz obrazloženje da mu je tako naređeno.
Bojana Radmana (SPS), zamenika predsednika opštine Bačka Palanka, portir je vratio sa vrata opštine za vikend uz obrazloženje da mu je tako naređeno.

Radman kaže da je "sve više dvorskih igara kako se približava 2. novembar", kada će biti održana sednica SO na kojoj bi, kako se očekuje, moglo doći do konačnog razlaza vladajuće koalicije SNS-SPS.

Računa se da će naprednjaci umesto SPS priključiti vladajućoj koaliciji Pokret socijalista Aleksandra Vulina, ali i stranke i grupe koje neće biti zahtevne u pogledu funkcija kao socijalisti. U igri su grupa bivših odbornika DS, sada članova grupe građana "Za Bačku Palanku", te jedan odbornik SPO, piše Blic.

"Smatram da se radi o spletkama pojedinaca i malih stranaka koje su željne vlasti, a ne SNS, ali očekujem da se ona o tome izjasni", rekao je Radman i dodao da je to prvi put da je funkcionerima zabranjen ulaz u zgradu opštine vikendom da bi završili neki posao.

Naprednjaci su odgovorili da je dovoljno pet radnih dana ozbiljnog rada i da to važi i za funkcionere, te se zato ova situacija i desila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina