Subotica: U gradu i okolini 54 divlje deponije

Prema poslednjim podacima u Subotici i okolini trenutno ima oko 54 divlje deponije koje bi trebale da se uklone.
Prema poslednjim podacima u Subotici i okolini trenutno ima oko 54 divlje deponije koje bi trebale da se uklone.

Gradske inspekcijske službe u saradnji sa javnim komualnim preduzećima obilaze i lokalizuju divlje deponije na teritoriji grada i prigradskih naselja.

Kelebijska šuma, Veliki Radanovac, Palić, prostor oko jezera Majdan najčešća su mesta na kojima građani nesavesno ostavljaju šut, smeće i sve ono čega žele da se reše iz svojih kuća i dvorišta.

Iako jesenja akcija čišćenja i uređenja grada koju sprovodi preduzeće "Čistoća i zelenilo" u bitnoj meri utiče na smanjenje ove pojave, problema i dalje ima. I pored obaveštenja da se u kontejnere koji se u sklopu akcije postavljaju po mesnim zajednicama odlaže isključivo čvrst i kabasti otpad iz ovog preduzeća kažu da pola ovako prikupljenog otpada čini kućno smeće, odnosno takozvana zelena masa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina