Inđija: Za sportsku halu potrebno još dva miliona dinara

Za završetak sportske hale u Inđiji neophodno je još dva miliona evra, potvrdio je nedavno predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

U izgradnju ovog objekta do sada je utrošeno oko 10 miliona evra, podseća Radio Srem, a predstavnici lokalne samouprave navode da se oslanjaju na pokrajinske i republičke fondove kada je u pitanju dalje ulaganje u pomenuti objekat.

Uprava za kapitalna ulaganja opredelila je 70 miliona dinara i sa tim novcem će biti urađen deo radova.

Kako je Gak obećao, nova sportska hala u Inđiji biće gotova do kraja njihovog mandata.

  • Perica

    31.01.2017 12:25
    #####
    Prvo podnesite račun za utrošene evre!?
    Zar ne piše na Tabli ispred Gradilišta sa
    koliko evra je Hala predviđena da se izgradi!?
    Ovo je Javni Objekat!!!
  • Ana

    30.01.2017 14:32
    Do kraja Vašeg mandata mnogi klubovi će se ugasiti, dokazali ste ne brigom kada su u pitanju rukometni klubovi, posebno ŽRK Železničar, sa kojim ste se trebali ponositi, i koji bi da je bilo pameti mogao sada biti u vrhu, a ne da se bori za opstanak, pomoću štapa i kanapa.Na žalost znaju trener i devojke kako funcionišu, pošto su svi koji su se busali digli ruke od onoga šta su obećevali!Od opštine slaba vajda, dokazali su do sada, koliko ih ovaj klub zanima!
  • Mare

    30.01.2017 13:14
    Ko će Vam igrati u hali ?Pošto nemarite za ŽRK Železničar i muški rukometni klub!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.