Zrenjanin: Olujni vetar oštetio krov škole, nastava otkazana

Olujni vetar u Zrenjaninu oštetio je deo krova na objektu Osnovne škole "Dr Jovan Cvijić", zbog čega je nastava otkazana.
Kako navodi zrenjaninski.com, direktorka te škole Biljana Jovanov je navela da je deo limenog krova oštećen u utorak oko 15 časova i da su preduzete neophodne mere i obaveštene sve nadležne institucije i odmah se krenulo sa sanacijom oštećenja.
 
"Moram da napomenem da smo juče evakuisali decu, budući da je u toku bila nastava, deca su bezbedno evakuisana, a nastava je odlukom gradonačelnika Zrenjanina obustavljena do petka kako bismo izvršili sanaciju krova", rekla je direktorka. 
 
Dodala je da deca ni u jednom trenutku nisu bila ugrožena, ali da su evakuisana zbog mera bezbednosti. 
 
Jovanov je rekla da je prema procenama oštećeno oko 60 kvadratnih metara krova, ali da postoji verovatnoća da je i ostali deo krova, pre svega drvene konstrukcije, oštećen što bi takođe trebalo sanirati. Ona je podsetila da je početkom ove godine, u istom delu objekta došlo do pada maltera sa plafona, ali da je izvršena sanacija. 
 
Školu "Dr Jovan Cvijić" pohađa 675 učenika, u 26 odeljenja, a očekuje se da će nastava biti normalizovana u ponedeljak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina