Sombor: Skupština grada 1. februara

Sednica Skupštine grada Sombora sa osam tačaka dnevnog reda zakazana je za 1. februar.

Odbornici će, kako prenosi SOinfo, odlučivati o Predlogu odluke o pokretanju inicijative za uspostavljanje saradnje i udruživanja sa opštinama u slivu gornjeg toka Dunava - Bački vodotoci.

Očekuje se interesantna rasprava o Predlogu odluke o prvim izmenama i dopunama Odluke o uređenju grada, o kojem je održana i javna rasprava, a najvećim delom dotiče ugostitelje i druge pružaoce usluga. Pred odbrnicima će se naći i predlog odluke o utvrđivanju naziva industrijske zone, te predlog za izmene i dopune dela Plana generalne regulacije na prostoru industrijske zone.

Skupština grada će odlučivati i o davanju saglasnosti na Program rada i finansijski plan Turističke organizacije grada Sombora za 2018. godinu, a doneće i odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora "Energane". Sednica će biti zaključena raspravom o imovinsko-ravnim predmetima, te izborima i imenovanjima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina