Subotica: Ruše se nelegalno podignute vikendice na Paliću

Prema planu rada preduzeća Park Palić, u prethodne četiri godine, intenzivno se radilo na uređivanju urbanističkog haosa u Vikend naselju na Paliću, saopšteno je iz preduzeća "Park Palić".
Prema planu rada preduzeća Park Palić, u prethodne četiri godine, intenzivno se radilo na uređivanju urbanističkog haosa u Vikend naselju na Paliću, saopšteno je iz preduzeća "Park Palić".

Kako kažu u ovom preduzeću, urađen je Plan detaljne regulacije u Vikend naselju, izgrađena je kanalizacija u delu Vikend naselja a po nalogu građevinske inspekcije doneta je odluka da se izvrši rušenje nelegalno sagrađenih objekata na Vikend naselju na Paliću, kako bi se stvorili uslovi za izgradnju saobraćajne i druge neophodne infrastrukture u ovom delu Palića.

- Preduzeće "Park Palić" svim svojim aktivnostima oko uređenja Vikend naselja šalje poruku potencijalnim investitorima da će Grad Subotica i Park Palić uraditi sve neophodne pripreme da bi Palić postao značajna destinacija na turističkom tržištu. Želimo da naglasimo da Grad Subotica na prostoru Vikend naselja ima 2,5 hektara slobodnog građevinskog zemljišta, namenjenog prodaji sa ciljem izgradnje stambenih objekata kao i objekata turističko-ugostiteljske i sportsko-rekreativne namene" - stoji u saopštenju preduzeća "Park Palić".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina