Bugarski umesto Ješića na čelu Sekretarijata

Pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo od danas će voditi Branislav Bugarski umesto Gorana Ješića.
Pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo od danas će voditi Branislav Bugarski umesto Gorana Ješića.

Bugarski u Pokrajinskoj vladi obavlja i funkciju sekretara za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Bugarski je potvrdio da je ovlašćen da vodi resor koji je do nedavno vodio Ješić, koji je razrešen te dužnosti na sednici pokrajinske Skupštine održanoj 2. jula, prenela je Radio televizija Vojvodine.

Bugarski je rekao da je ovlašćenje na osnovu kojeg će voditi još jedan sektor "samo pravno formalno rešenje" kako bi bilo omogućeno da sekretarijat nesmetano funkcioniše.

Dodao je da će to ovlašćenje važiti do imenovanja novog sekretara. "To neće ni u kojoj meri uticati na kvalitet rada u sekretarijatu na čijem sam čelu formalno, jer u Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu postoje timovi profesionalaca koji su taj posao dobro radili i sigurno će ga dobro raditi i u budućnosti", kazao je Bugarski.

Goran Ješić je ranije izjavio da se njegovo smenjivanje može objasniti početkom pregovora vojvođanskog premijera Bojana Pajtića o ulasku u Vladu Vojvodine Nove demokratske stranke (NDS) Borisa Tadića.

Pajtić je odbacio ovakve tvrdnje i istakao da je Ješić podneo "javnu ostavku", te da potencijalna koalicaja sa NDS proizilazi iz činjenice da Liga socijaldemokrata ne želi da pregovara bez NDS, a bez njih je nemoguće napraviti onu većinu "kakvu želimo".

  • dzoni

    04.07.2014 19:32
    ludilo....
    Fino napredovao ovaj Bugarski,u vladi ama bas niko nema preterano lepo misljenje o ovom prodavcu mobilnih telefona....
  • Obrad

    04.07.2014 16:01
    Dugo su tugovali za partijskim kolegom. Kad su pare u pitanju, svi su zamenjivi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina