Sremska Mitrovica: Gradski Akvatlon 26. jula

Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici biće domaćin 3. mitrovačkog "Akvatlona", u subotu 26. jula.
Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici biće domaćin 3. mitrovačkog "Akvatlona", u subotu 26. jula.

Organizator ovog takmičenja je plivački klub "Sremska Mitrovica", a u saradnji sa Gradom Sremskom Mitrovicom i Sportskim savezom Grada Sremska Mitrovica. Prijave za takmičenje su do četvrtka, 24. jula, do 22 časa. Nakon isteka previđenog roka za prijave, na dan takmičenja, u obzir će se uzimati samo prijave za "Bebi Akvatlon" i za kategoriju rekreativaca početnika. Startnina je 800 dinara za rekrativce, juniore, elit i veterane, a 200 dinara za kategorije mlade nade. Nade A i B plaćaju 500 dinara ovaj trošak.

Učesnici će po čekiranju dobiti učesnički paket, koji sadrži propozicije takmičenja, startni broj i poklone sponzora. "Bebi Akvatlon" uključuje "trke" na 50 metara plivanja i 100 metara trčanja, za rođene 2006. godine i mlađe učesnike. Najinteresantija kategorija verovatno je "Rekreativac početnik", za osobe koje "bi probale, ali nisu sigurne". Elit kategorija je za najozbiljnije sportiste i obuhvata kilometar plivanja i 5 kilometara trčanja.

Plivački deo se odvija u reci Savi, a trkački deo na ravnom betonskom putu. Za sve učesnike obezbeđeno je dežurstvo lekara. Troje prvoplasiranih u svakoj kategoriji dobijaju medalje, a nagrade su obezbeđene i za trenere, klubove, najmlađeg i najstarijeg učesnika i ostalo. Takmičenje počinje u subotu, 26. jula u 8 časova.

  • 05.08.2014 15:38
    Zanimljivo
    Pre 2-3 godine je bilo razglaseno u medijima da je voda Save zagadjena a sad i bebe kupaju u njoj.
    Sta li je istina u ovoj drzavi ako je uopste ima?
  • Sedam

    21.07.2014 17:47
    Neki gradovi u Srbiji nemaju pijaće vode, a mitrovčani se bahate pa trče po njoj ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.