Bečej: Projekcije filmova u opštinskim selima

Sa ciljem da se i žiteljima bečejskih sela ponude kulturni sadržaji, Bečejsko udruženje mladih (BUM) u saradnji sa Festivalom "Slobodna zona" u narednom periodu organizovaće filmske projekcije.
Sa ciljem da se i žiteljima bečejskih sela ponude kulturni sadržaji, Bečejsko udruženje mladih (BUM) u saradnji sa Festivalom "Slobodna zona" u narednom periodu organizovaće filmske projekcije.

Iz BUM-a objašnjavaju da je prvo bilo zamišljeno da se filmovi gledaju na otvorenom, ali su ih u realizaciji toga omele vremenske prilike. Prva projekcija zakazana je u nedelju 14. septembra u Bačkom Gradištu na mesnom fudbalskom stadionu, a na repertoaru je ostvarenje reditelja Petera Kerekeša "Kako se kuvala istorija". O daljem programu "seoskog bioskopa", koji osim u Bačkom Gradištu, treba da "gostuje" i u Bačkom Petrovom Selu, Radičeviću i u Mileševu tokom ovog i narednog meseca, navode iz organizacije, detalji slede uskoro. I film na mađarskom deo "Seoskog bioskopa".

Vodeći računa o tome da ova svojevrsna manifestacija, odnosno njen sadržaj, budu dostupni i žiteljima mađarske nacionalnosti, a samim tim da bude i raznovrsnija, u saradnji sa Omladinskom grupom "Mladi za naše selo" iz Bačkog Petrovog Sela BUM će u tom mestu organizovati i projekciju iz opusa autora Zoltana Šifliša. Ulaz na sve projekcije je besplatan, a prva u Bačkom Gradištu, ove nedelje, počinje u 20 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina