"Izbori u Vojvodini su neophodni"

Pokret socijalista smatra da su izbori u Vojvodini neophodni i da su oni jedino rešenje za situaciju u severnoj srpskoj pokrajini.

Pokret socijalista smatra da su izbori u Vojvodini neophodni i da su oni jedino rešenje za situaciju u severnoj srpskoj pokrajini.

"Samo je jedno rešenje i samo je jedna ideja, a to su izbori u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini", izjavio je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

On je naveo da se krenulo sa velikom idejom da u Srbiji može biti bolje, poštenije, da Srbija "bude majka i baš nikome maćeha, Srbija u kojoj je AP Vojvodina i nikako drugačije, i u kojoj nema delova koji je razdvajaju". "Promenila se Srbija nabolje, a promeniće se i njena Autonomna Pokrajina Vojvodina", rekao je Vulin.

On je podvukao da aktuelna pokrajinska vlast stalno traži da se nešto menja - Ustav i sve drugo, ali da "samo sebe neće da menja". "Zašto ne izađete na izbore", upitao je Vulin aktuelnu pokrajinsku vlast i dodao: "Za sve imaju razloge i opravdanja, samo ne kažu kada će na izbore i da veruju u to što govore".

On je ponovio da Pokret socijalista smatra da su jedino pravo rešenje, a takođe i jedina ideja koja ih vodi, pokrajinski izbori. Vulin je rekao i da su mogli kao i njihovi prethodnici i da bi to bilo lako, da nastave da vladaju, a da neko drugi na kraju ponese teret loših odluka.

"Ali mi to ne radimo, jer niko nema prava da prodaje budućnost naše dece", rekao je Vulin.
Kako je dodao, ono što se mora uraditi - mora se uraditi, ali "ne smemo da pojedemo budućnost naše dece".

Prema njegovim rečima, oni Srbiji iznose istinu, a istina je da su zatekli zapuštenu, opljačkanu, uništenu privredu, plate i penzije koje država ne može da izdrži, ali i da je istina da će Srbija razumeti ono što sada rade, jer je to zalog za budućnost zemlje.

  • 21.09.2014 18:07
    Iza Mire sto djavola vire. I zasto ovaj nije u Romskoj Partiji?
  • Lignjoslav Pipak

    21.09.2014 18:00
    Ko je ovaj?
    Šta hoće ovaj šimpanza u Vojvodini? Zašto se ne brine za svoje Kosovo, ili još bolje, zašto ne emigrira tamo? I zašto mu vi dajete medijskog prostora?
  • ZoranNS

    21.09.2014 17:10
    Gospodine Vulin ne jedete budućnost
    Gospodine Vulin ne jedete budućnost VAŠE dece, njima ste osigurali i u JULU i sada, ali budućnost naše dece ste pojeli, i još imate apetita da pojedete ono malo što je ostalo, nadam se da ćete pokvariti stomak, preješćete se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina