Vršac: Bez proslave dočeka Nove godine na trgu

Opština Vršac 31. decembra neće organizovati doček Nove godine na Gradskom trgu, niti će u ponoć biti tradicionalnog vatrometa.
Opština Vršac 31. decembra neće organizovati doček Nove godine na Gradskom trgu, niti će u ponoć biti tradicionalnog vatrometa.

Zbog manjka novca u budžetu, fokusiraće se samo na skroman dnevni novogodišnji program, koji će biti namenjen deci.

Posle dva restriktivna rebalansa opštinskog budžeta, nisu predviđena sredstva za organizovani doček 2015. na trgu.

"Za ovu namenu su, zbog nepovoljne situacije u našem budžetu, opredeljena skromna sredstva, koja smo odlučili da usmerimo na naše najmlađe sugrađane, s obzirom na to da je za taj program uvek bilo najveće interesovanje. Što se tiče dočeka u ponoć, ili će biti skroman ili ga neće ni biti. Sve zavisi od trećeg rebalansa koji nam predstoji", kaže Marija Kulić, članica Opštinskog veća za turizam.

Vršac je, inače, poslednjih godina bio jedan od retkih gradova u Srbiji koji je uspevao da izdvoji novac za dovođenje popularnih pevača za novogodišnji doček i da besplatno deli kuvano vino i rakiju svim posetiocima.

  • sovra

    08.12.2014 10:22
    ok mi je stednja,ali prvo da se napise koliko je novca potroseno na gorivo na sluzbena vozila,na prezentacije razne,na francuske konjake,njeguske psute,svajcarske sireve....
  • anonimus

    07.12.2014 19:53
    anonimus
    Upsss... greška, pa to se odnosi na Vršac, a ne na Novi Sad! Eto tako može i štetan ugovor da se potpiše. Treba paziti, paziti, paziti...
  • anonimus

    07.12.2014 19:49
    anonimus
    Pa, kada se Maja "kerila", igrala valcere, svirale nam gajde i gusle... a sada svi na plato ATP-a !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina