U ime Boga tužila sve homoseksaualce sveta

Jedna žena iz Nebraske odlučila je da tuži sve homoseksualce sveta i to u ime Boga.
Jedna žena iz Nebraske odlučila je da tuži sve homoseksualce sveta i to u ime Boga.

Silvija En Driskel (66) napisala je tužbu na sedam strana i dostavila je Federalnom sudu u Omahi. Ona se nadala da će tim potezom sud odlučiti da je homoseksualnost greh. Driskel nije sama podnela tužbu, nego kao "predstavnica tužilaca Boga i Njegovog Sina Isusa Hrista". Ona ne smatra ovaj slučaj pravnim presedanom, nego se oslanja na citate iz Biblije i sopstvena viđenja homoseksualnosti.

"Imam 66 godina i nikad nisam mogla ni da zamislim da će doći dan kad će naša Velika Nacija ili Nebraska prihvatiti razvrat nekih ljudi", napisala je Driskel. "Vidite šta se desilo sa Sodomom i Gomorom. Zbog istog nemoralnog ponašanja, koje sad vidimo u našim državama i gradovima, Bog ih je uništio".

Međutim, sudija Džon Džerard rekao je da se sud neće baviti teološkim stvarima. "Ona traži izjavu suda da je homoseksualnost grešna – što je pitanje na koje sud ne može dati odgovor. Sud može reći šta je nezakonito, a ne šta je grešno", izjavio je on.

  • Fliperašica

    12.05.2015 18:22
    @Vantar @Anonimus - RD
    Drago mi je da imam istomišljenike, a koliko vidim - sve nas je više.
    I hvala za žeton! ;)
  • 12.05.2015 17:48
    Šta je ispravno???
    Razvrat, nemoral i protivprirodni blud ne može biti nešto pametno, niti zdravo a još manje je to ljubav prema životu i ljudima. A nikada to nije ni bilo. A širenje razvrata i nemorala baš i nije za ponos, i to ne rade pametni ljudi. A ovi "pravednici" i "moralisti" znaju šta je pravi ljubav i žive pravi ljubav koji u razvratu, nemoralu i protivprirodnom bludu nikad nije bio poznat, niti će biti poznat. I upravo kod razvratnih i nemoralnih je ljubav samo reč.
  • vantar

    12.05.2015 15:35
    Fliperasice, divno je videti da postoje ljudi koji ovako razmisljaju pametno, zdravo i sa iskrenom ljubavlju prema zivotu i ljudima.
    A ovi "pravednici" i "moralisti" za ljubav znaju samo kao rec kojom se evidentno precesto koriste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.